DNV GL ytelsesbaserte pensjonsordninger

Velkommen til DNV GL ytelsesbaserte pensjonsordningers websider. Her kan du få informasjon om din pensjon og kontakte medlemsservice. Eikos AS administrerer pensjonsberegninger og utbetalinger for DNV GL ytelsesbaserte pensjonsordninger.

DNV GL Pensjonskasse ble etablert i 1983 og er en av de større private pensjonskassene. Pensjonsordningene sikrer alderspensjon og uførepensjon til pensjonskassens medlemmer, og etterlattepensjon til ektefelle, registrert partner, samboer eller barn. Utover dette forvalter pensjonskassen også fripoliser til medlemmer og tidligere ansatte.

Fra 2016 har Eikos ansvar for kontoføring, pensjonsberegninger og –utbetalinger for DNV GL ytelsesbaserte pensjonsordninger.

Ved å logge inn får du oversikt over de pensjonsrettigheter som vi har registrert på deg, og de ansettelsesperioder som ligger til grunn for pensjonsopptjeningen. Her vil også lønnsslipper, medlemsoppgaver og kontoutskrifter bli lagret.

Medlemsservice

Har du spørsmål til din pensjon kan du velge mellom å ringe, sende e-post eller kontakte oss via internett (Service desk). Service desk gir en sikker forbindelse med saksoppfølging som du kan følge.

Vi anbefaler at du kontakter oss via Service desk, men du kan også sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe oss på telefonnummer 22 01 25 06.

Kontakt

Daglig leder: Tom Arild Vestby
Telefon: 22 01 25 06
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi bistår din pensjonskasse med effektiv drift og administrasjon.

logo hvit